The Makeup Addict

www.themakeupaddict.blogg.no

Beautyblenderguide - tips du bør kunne 11.01.2017, kl. 19:11

1. Den kommer i flere varianter
Jeg skrev et helt innlegg på akkurat dette for en liten stund siden, og hvis dere vil lese mer om det kan dere trykke her, men det er virkelig ikke nødvendig med mer enn én.

Processed with VSCO with f2 preset

2. Den brukes fuktig
Mange vet sikkert det allerede, men du skal ikke bruke en Beautyblender eller sminkesvamper generelt tørre, de brukes fuktige. Hold den under springen og press den forsiktig sammen mellom fingrene til den dobler i størrelse og press den én gang i et håndkle eller papir for å få ut mesteparten av vannet.

3. Bruk kaldt vann om sommeren og varmt om vinteren
Hvorfor? Vel, varmt vann får tykkere formulaer av kremprodukter til å smelte lettere på huden og se mer naturlig ut, og kaldt vann vil føles mer behagelig og forfriskende i de varmere månedene.

4. Press, ikke gni
Når du påfører produkt med en Beautyblender skal du presse, eller bruke "bouncing motions", IKKE gni. En svamp presser produktet inn i huden og gir derfor et nydelig resultat, men hvis du drar eller gnir sminken inn i huden med denne ødelegger du resultat og hvordan den er ment til å bruke.

5. Bruk såpen som er designet spesielt for produktet
Det går også an å bruke en vanlig såpe til denne svampen, men du bør aller aller helst bruke såpen og rensen som er laget spesielt til dette merket. Grunnen til dette er at de ivaretar oppbyggingen og teksturen den er laget av, i tillegg til at den forlenger varigheten og kvalitet i aller høyeste grad.

6. Den kan brukes til all sminke
Jepp, en Beautyblender fungerer ikke bare til foundation og concealer men også pudderprodukter. Den kan brukes til baking, men også helt vanlige puddere, bronzere og blusher, dette gir faktisk et enda finere resultat enn når du bruker børster.

7. Den bør vaskes ofte
De sier egentlig at denne bør vaskes etter hvert bruk, men jeg er litt lat så jeg vasker den ofte etter å ha brukt den i 2-4 dager, men den bør absolutt vaskes ofte for å hindre at bakterier gror i den og for å forlenge varigheten.

8. La den lufttørke
Aldri, aldri, aldri legg svampen din i en plastikkpose eller annen form for oppbevaring hvor den ikke får puste. Du må huske at denne svampen skal brukes fuktig, og hvis du da legger den i en tett beholder vil den mygle og opparbeide bakterier fordi den ikke blir ordentlig tørr. Lufttørking er den beste måten å tørke en Beautyblender og sminkesvamp.

9. Bytt den ut hver 3 måned
Alle svamper mister fargen sin etterhvert som den vaskes, men etter en stund vil den også bli både hullete og begynne å falle sammen. Merket selv anbefaler å bytte ut denne svampen hver tredje måned, men jeg tenker at når du ser at den begynner å bli gammel er det på tide med en ny.

10. Den gir uten tvil det beste resultatet
Sist men ikke minst er dette et av de beste sminkeverktøyene noensinne. Resultatet blir alltid nydelig og jeg kjenner ikke en eneste en som ikke har forelsket seg helt i denne saken. Er du glad i sminke og ønsker det absolutt beste og flotteste resultatet bør du få tak i denne. Den kan være litt dyr for enkelte, men er uten tvil verdt hver eneste krone.

#skjønnhet #sminke #kosmetikk #hudpleie #omtale #skincare #highend #drugstore #makeup #review #beauty #ootd #tips #tipsandtricks #anbefaling #mote #fashion #beautyblender

Znippen.no

11.01.2017 kl.19:19

Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og følge den på facebook :)

Therese Celina Kristensen

11.01.2017 kl.19:20

Takk for gode tips! :)

Victoria Larsen

11.01.2017 kl.19:22

Veldig gode tips! :)

mammaglede

11.01.2017 kl.21:07

Så fint og informativt blogginnlegg! Jeg har nylig fått prøvd foundation for første gang og tenkte å starte med dette snart. Da er det utrolig fint å vite hva jeg skal bruke til å påføre foundation med slik at resultatet blir så naturlig som mulig. :-)

The Makeup Addict

12.01.2017 kl.09:00

mammaglede: Glad du likte det! :)

Iselin Renée

11.01.2017 kl.21:10

Fine tips :)

Evelin

12.01.2017 kl.11:17

takk for tips:D
The Makeup Addict

VelkommenOver gjennomsnittet glad i sminke og klær. Skriver for å hjelpe andre som er nye i dette området og videreføre mine tips, triks og meninger om ulike ting i ulike kategorier. Går en del i omtaler og anbefalinger, som jeg håper kan hjelpe andre med å finne de perfekte produktene, som passer til deg. Setter pris på tilbakemeldinger og forslag til hva jeg kan skrive om, håper det er til hjelp mine søte små.

Add meg / Omtaler / FAQ

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits